Search Icon
NetJets

Velkommen til NetJets

Verdens førende inden for privat luftfart

Når du flyver med NetJets' privatfly har du fuld kontrol over din tid og din rejseplan, og i tillæg får du en komplet skræddersyet service. NetJets sikrer dig den bedst mulige sikkerhed, privatliv og komfort.

NetJets har været verdens førende inden for privat luftfart i mere end 50 år. Med Warren Buffetts Berkshire Hathaway i ryggen, ejer og kontrollerer NetJets verdens største flåde med i alt 750 fly på verdensplan.

Vi er pionererne inden for Fractional Ownership – (delejerskaber).

Fractional ownership, et koncept udviklet af NetJets, er blevet en branchestandard. På samme måde som en timeshare giver det medlemmer af NetJets mulighed for at købe et bestemt antal timer i en bestemt model, med muligheden for at op- eller nedgradere til enhver anden jet i vores flåde.

5.000 lufthavne verden over

Uanset hvor og hvornår du har brug for et jetfly, så sørger vi for, at det står klar og venter på dig. I tillæg har vi adgang til flere end 5.000 lufthavne verden over. Men det, der gør os virkeligt unikke, er den måde, hvorpå vi kombinerer musklerne fra et stort luftfartsselskab med den personlige opmærksomhed og service, som du forventer ved at flyve privat

Og ultimativt med NetJets deler du vores flåde, besætning og ressourcer, og det giver dig en bred vifte af fordele

Det giver mening at dele – især privatfly.

Det er din tid, det er din flyvning

Vi har verdens største private flåde fordelt over hele Jorden, som vores ejere har adgang til, til enhver tid, uden omkostninger til tomflyvninger. 

Langt mere end blot en tur fra A til B

NetJets' verden

Events og oplevelser

Ikke alene giver vi vores ejere nem og bekvem adgang til de fleste globale destinationer, de får også eksklusiv adgang til et stort udvalg af events og oplevelser. Fra golfturneringer og kunstudstillinger til middag med Roger Federer.

BED OM EN SAMTALE

Bliv en del af den eksklusive NetJets-familie.
Verdens førende inden for privat luftfart

Explore the Possibilities

We have the right solution to fit your unique travel needs. Become a NetJets Owner today!
Request InformationChevron Right Icon
Call UsChevron Right Icon
+44 207 361 9620

Call today for a personal consultation with one of our private aviation experts