Search Icon
NetJets

Welkom bij NetJets

Wereldleider in privéluchtvaart

NetJets biedt u privé vliegen met ultiem comfort, veiligheid en totale privacy. U heeft zelf de controle over de tijdsplanning én de service is daarbij volledig afgestemd op uw wensen.

NetJets is al meer dan 50 jaar wereldleider op het gebied van privéluchtvaart. Met steun van Berkshire Hathaway van Warren Buffett bezit en beheert NetJets 's werelds grootste vloot met in totaal 700 vliegtuigen over de hele wereld.

Wij zijn de pioniers van fractioneel eigendom

Het door NetJets ontwikkelde Fractional eigendom is ondertussen uitgegroeid tot een industriestandaard. Als lid van NetJets heeft u hiermee alle voordelen van een eigen vliegtuig zonder de lasten en precies aangepast naar wat u nodig heeft met de mogelijkheid om te up- of downgraden naar een ander vliegtuig in onze vloot.

5000 luchthavens over de hele wereld

Waar en wanneer u dan ook een jet nodig heeft, wij zorgen ervoor dat deze voor u klaarstaat. Zo hebben wij toegang tot meer dan 5000 luchthavens over de hele wereld. Maar wat ons écht uniek maakt, is de wijze waarop we de grote schaal van opereren combineren met alle persoonlijke aandacht en service die u van privéluchtvaart kunt verwachten.

Onze bemanning en de gezamenlijke middelen, wat vele voordelen met zich mee brengt

Als een van de eigenaren deelt u in onze vloot

Uw tijd, uw vlucht!

NetJets heeft 's werelds grootste vloot. Onze privétoestellen zijn over de hele wereld beschikbaar en staan op elk gewenst moment klaar voor onze eigenaren, zonder extra kosten voor herpositionering.

Veel meer dan alleen een luchtvaartdienst

De wereld van NetJets

Evenementen en activiteiten

We bieden onze eigenaren niet alleen gemakkelijke en snel toegang tot bijna elke plek ter wereld, maar ook tot allerlei exclusieve evenementen en activiteiten, van golftoernooien en kunstbeurzen tot een etentje met Roger Federer.

BOEK EEN ADVIESGESPREK

Wij heten u graag welkom bij de NetJets-familie
Wereldleider in privéluchtvaart