Search Icon
NetJets

Velkommen til NetJets

Verdensledende innen privat luftfart

Med full kontroll over din egen tid og timeplan, samt personlig service, gir privat flyging med NetJets komplett trygghet, privatliv og komfort.

NetJets har vært verdensledende innen privat luftfart i mer enn 50 år. NetJets er støttet av Warren Buffetts Berkshire Hathaway, og eier og kontrollerer verdens største flåte med til sammen 750 fly over hele verden.

Vi er pionerer innen delt eierskap

Fraksjonert eierskap, et konsept utviklet av NetJets, har blitt en industristandard. Som med timeshare kan NetJets-medlemmer kjøpe et gitt antall timer med én flytype, med mulighet for å opp- eller nedgradere til en hvilken som helst annen flytype i flåten vår.

5000 flyplasser over hele verden

Uansett når eller hvor du trenger et jetfly, sørger vi for at det står klart for deg. I tillegg har vi tilgang til mer enn 5000 flyplasser over hele verden. Men det som virkelig gjør oss helt unike er hvordan vi kombinerer omfanget av et stort, kommersielt flyselskap med den kompromissløse personlige servicen du forbinder med privat luftfart.

Mannskapet og ressursene er våre og det gir en rekke fordeler

Dette betyr at du deler flåten vår

Det er din tid, det er din flygning

Vi har verdens største private flåte spredt over hele verden, alltid tilgjengelig for våre eiere – helt uten såkalte “ferry”-kostnader. 

Så mye mer enn bare en flytjeneste

NetJets verden

Opplevelser og arrangementer

Ikke bare gir vi våre eiere beleilig tilgang til de fleste destinasjonene i verden, men også unik adgang til en rekke opplevelser og arrangementer, fra golfturneringer til kunstutstillinger og middag med Roger Federer.

SETT OPP EN AVTALE

Bli en del av den unike og eksklusive NetJets-familien.
Verdensledende innen privat luftfart

Explore the Possibilities

We have the right solution to fit your unique travel needs. Become a NetJets Owner today!
Request InformationChevron Right Icon
Call UsChevron Right Icon
+44 207 361 9620

Call today for a personal consultation with one of our private aviation experts

For all enquiries relating to career opportunities with NetJets, please contact