Search Icon
NetJets

Välkommen till NetJets

Världsledare inom privatflyg

När du flyger privat med NetJets har du full kontroll över din tid och ditt schema. Du åtnjuter högsta personliga service, säkerhet, flexibilitet, komfort och integritet.

NetJets har varit världsledande inom privatflyg i över 50 år. Med Warren Buffets Berkshire Hathaway i ryggen äger NetJets världens största flotta av totalt 750 flygplan världen över.

Vi är pionjärer inom delägande

Konceptet med delägda privatflygplan, utvecklades av NetJets och har blivit branschstandard. NetJets storlek gör att du får tillgång till en flotta på 750 flygplan, till kostnaden av en andel av ett plan. NetJets medlemmar betalar bara för ett specifikt antal timmar i en specifik flygplansmodell samt har möjlighet att upp- eller nedgradera till ett annat jetplan i vår flotta.

5 000 flygplatser jorden runt

Oavsett när eller var du behöver ett jetplan ser vi till att det står redo och väntar på dig. Med tillgång till över 5 000 flygplatser jorden runt är vi aldrig långt borta. Men det som verkligen gör oss unika är hur vi kombinerar ett kommersiellt flygbolags storskalighet med den fulla fokus på personlig service, säkerhet och flexibilitet som man förväntar sig inom privatflyget.

Dess besättningar och dess resurser vilket medför en rad fördelar:

Det innebär att du delar vår flotta

Det är din tid, det är ditt flyg

Vi har världens största flotta av privatflygplan utspridd över hela världen och den finns tillgänglig för våra ägare när som helst, utan kostnad för omallokering av planet. Med NetJets vet du alltid vad du får och vad det kommer kosta.

Så mycket mer än bara ett flygbolag

NetJets Värld

Exklusiv tillgång till en lång rad olika evenemang

Förutom att våra ägare får en smidig resa till de flesta av världens destinationer får de även exklusiv tillgång till en lång rad olika evenemang och upplevelser – allt från golfturneringar, konstmässor och sportevenemang till exklusiva middagar.

BOKA ETT MÖTE

Bli en del av den exklusiva NetJets-familjen.
Världsledare inom privatflyg.

Explore the Possibilities

We have the right solution to fit your unique travel needs. Become a NetJets Owner today!
Request InformationChevron Right Icon
Call UsChevron Right Icon
+44 207 361 9620

Call today for a personal consultation with one of our private aviation experts

For all enquiries relating to career opportunities with NetJets, please contact